SOUFFLE CAFé

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 152 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Souffle Café. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2024 om 13:02 Amazinggg food, my favorite are the matchaberry pancakes (!!) The chocolate cakerol tastes more like coffee then like chocolate tho, not sure what is up with that but overall definitely amazing, really recommend!!!
31 mrt 2024 om 23:16 Lekker gegeten. Alleen niet heel speciaal. 7,5/10
3 mrt 2024 om 17:05 De pancakes waren heel fluffy, en hadden wel smaak (tiramisu, brûlée) maar mistte voor mij suiker. Nutella was wel zoet maar niet te. Dus als je niet van te zoet houd dan is dit zeker het proberen waard. Maar ik ga een volgende x weer voor pancakes.
21 feb 2024 om 15:31 The biker was super kind. The food delicious. I will keep the cake roll for tomorrow morning.
26 jan 2024 om 23:55 Erg lekker allemaal, zeker de teriyaki toast. Wel prijzig.
14 jan 2024 om 19:10 Echt kwaliteit! De toast hebben we in het restaurant gegeten, chicken siracha echt een aanrader! Namen de soufflé mee to go. Ook echt heerlijk. Drankjes waren ook goed, zowel ice tea als de koffies.
23 dec 2023 om 13:07 Wat een feestje! Het was heerlijk, en snel en nog goed warm bezorgd.
16 dec 2023 om 19:45 Behalve dat het eten lekker was vind ik de service een dikke 10++++.. Ze hadden per ongeluk een verkeerd broodje toegestuurd. De bezorger was er nog niet maar ik werd gebeld dat er opnieuw een broodje bezorgd werd omdat, er op mijn broodje bacon zat.
22 nov 2023 om 16:57 Altijd lekker hier
31 okt 2023 om 12:48 Heerlijk gegeten!!! Er mag wel iets meer vlees op de broodjes, zeker voor de prijs wat je betaald. Pancakes waren super!
15 okt 2023 om 18:00 Delivery kept going up and up. 1 hr then it went up. The pancakes were delicious but you need to prep it your self. The buns ok more eggs than beef or chicken ( chicken was not tasty).
17 sep 2023 om 16:16 Wauw Wauw Wauw ... 2 duimpjes omhoog voor de Koreaanse Toast